máj
2

mézes mustáros hús

Címkék: méz mustár tarja | Szerző: daffodil | 9:49 am

Hozzávalók:

  •        Csirkemell filé vagy sertés karaj
  •        Folyékony méz
  •        Mustár
  •        Bors
  •         Só, olaj
 
Elkészítés:
            Első lépésként össze kell keverni a mézet, a mustárt és a borsot. Az arányok ízléstől függőek, én kóstolgatni szoktam mikor jó. A mennyiség pedig attól függ, mennyi a hús.
            Miután megmostad, leszárogattad a hús szeleteket, sózd be őket. A tepsit kend ki egy kis olajjal, majd jöhet a szósz.
            Kenegesd be mind két oldalát a húsnak, majd rakd a tepsibe. Ha kész, mehet sülni, legalább egy fél órára, közepes lángon, de úgyis látod amikor már megsült.
 
TIPP:
  •         Én a sertés tarját jobban szeretem.
  •         Ne aggódj, ha a végén marad egy kis szósz. Öntsd rá a tepsiben lévő húsokra, így csak szaftosabb lesz.
  •         Előzőleg is be lehet pácolni a húst, akkor még jobb lesz.
  •         A tepsibe karikázhatsz egy kis lila hagymát is, isteni mikor megsül.

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozoken.blog.hu/api/trackback/id/tr231967996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása