ápr
29

Hozzávalók:

  • 4 db krumpli
  • 5-6 db koktélparadicsom félbevágva
  • császár szalonna
  • kevés olaj


 

Elkészítés:

A krumplit héjjában meg kell főzni. Ha kész, meg kell pucolni és először hosszában félbe vágni, majd felkarikázni.

Aztán kevés felhevített olajon épp csak meg kell pirítani a szalonnát. Mikor már érezni az illatát, mehetnek bele a paradicsomfelek is. Jól össze kell forgatni és pár percig sülni hagyni. Annyi ideig, hogy a paradicsom is felhevüljön és a héjjas fele kezdjen megsülni.

Ekkor mehet bele a krumpli és miután jól összekevertük, hagyjuk pár percet pirulni.

Fűszerezni nem nagyon kell, ha a szalonna elég sós volt. A legnagyobb baj vele, hogy hamar elfogy :)

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozoken.blog.hu/api/trackback/id/tr325252832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása