máj
2

 Hozzávalók:

  •            Egy csirkemell
  •                       2 szál sárgarápa
  •                       2 dl tejszín
  •            1-2 gerezd fokhagyma
  •            Vaj
  •            só
 
 
Elkészítés:
            Kockázd fel a csirkemellet, sózd be és pucolás után karikázd fel a répát.
            Olvaszd meg a vajat és párold meg a répát fedő alatt úgy 10 perc alatt.
            Add hozzá a húst és jól pirítsd össze őket, majd öntsd rá a tejszínt és nyomd rá a fokhagymát. Egy kicsit meg is sózhatod.
            Elég lesz 5-10 perc, hogy jól összefőjön.
 
 TIPP:
Nem kell, hogy nagyon puha legyen a répa a párolás után, csak már ne legyen nyers.

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozoken.blog.hu/api/trackback/id/tr391968012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása