nov
23

Hozzávalók:

  • 200 g májkrém
  • fél csokor friss petrezselyem
  • két szál új hagyma
  • 5-8 dkg vaj
  • friss bazsalikom

 

Elkészítés:

 A megmosott petrezselyem leveleket és bazsalikomot beleszórjuk az aprítóba, mellé karikázzuk a megpucolt újhagymát és összeaprítjuk őket.

Ezután mehet bele a májkrém és a vaj is és az egészet addig keverjük (kevertetjük a géppel), amíg egységes krém nem lesz belőle.

 

Tipp:

  • Bármilyen májkrém jó, mert ezzel az ízesítéssel így is úgy is jó íze lesz.
  • A vaj nem kötelező és a mennyisége ízlés kérdése.
  • Extra fűszer nem kell, mert a májkrém már eleve fűszeres.

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozoken.blog.hu/api/trackback/id/tr444921203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása