máj
3

Hozzávalók:

  •           ½ - 1 szál kolbász
  •           1 nagyobb csirkemell
  •                      2 fej vöröshagyma
  •                     Tejföl
  •           Só, bors
  •           Olaj
 
Elkészítés:
            Hagymát kockázd fel, kolbászt karikázd, csirkemellet csíkokra/kockára vágd. (Ahogy tetszik)
            Egy kevés olajon pirítsd meg a kolbászt, majd szűrőlapáttal szedd ki és tedd félre. A szép, narancssárga olajba (kolbásztól kapta a színét) dobd bele a hagymát, kicsit párold meg, majd mehet bele a hús. Ezt is jól pirítsd meg.
            Ha kész, add hozzá a tejfölt, majd mehet vissza a kolbász is. Rottyantsd össze az egészet és már kész is.
 
 
TIPP:
  •            A kolbász miatt érdemes óvatosan bánni a fűszerekkel.
  •            Rizzsel, krumplival egyaránt jó.
  •            Épp csak annyi tejföl kell, hogy legyen egy kis szaftja. Én egy csirkemellhez egy kis pohár tejfölt szoktam.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozoken.blog.hu/api/trackback/id/tr791972035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása