Hozzávalók:
- ½ - 1 szál kolbász
- 1 nagyobb csirkemell
- 2 fej vöröshagyma
- Tejföl
- Só, bors
- Olaj
Elkészítés:
Hagymát kockázd fel, kolbászt karikázd, csirkemellet csíkokra/kockára vágd. (Ahogy tetszik)
Egy kevés olajon pirítsd meg a kolbászt, majd szűrőlapáttal szedd ki és tedd félre. A szép, narancssárga olajba (kolbásztól kapta a színét) dobd bele a hagymát, kicsit párold meg, majd mehet bele a hús. Ezt is jól pirítsd meg.
Ha kész, add hozzá a tejfölt, majd mehet vissza a kolbász is. Rottyantsd össze az egészet és már kész is.
TIPP:
- A kolbász miatt érdemes óvatosan bánni a fűszerekkel.
- Rizzsel, krumplival egyaránt jó.
- Épp csak annyi tejföl kell, hogy legyen egy kis szaftja. Én egy csirkemellhez egy kis pohár tejfölt szoktam.